Sunday, November 27, 2005

1 down, 4 to go!

Ah, rolig lørdagskveld! Det ekke ofte :) Tenkte det kanskje va på tide me ei lita oppdatering her. E endelig i gang med eksamenskjøret, og første e allerede unnagjort=) Det va engelsk, og følte vel at det gikk sånn nogenlunde bra hvertfall. Et såpass enkelt fag at æ syns vel æ kunne fått det til enda bedre, men blir skuffa om det ikke blir B allikevel. Nu vel!

På tirsdag e det en adskillig værre eksamen, i markedsføringskanala. Frykta et den kan bli i overkant kinkig :/ ska hvertfall pugg som f i mårra og mandag, så får det vel gå som det går:)

Gleda mæ t jul!! Når æ satt me eksamen i går, fikk æ årntli julestemning når æ skrella en mandarin=) Va altså DET som satt mæ i julemodus i år :p Blir hvertfall herlig å kom hjem og se HELE familien igjen! Skjemmes over og bare ha vært hjemme ei uke i hele år :-S sku bare vunne litt pæng, så æ hadde sluppe den drittjobben på Obs!. Mja, gidd ikke legg ut mer om det her :)

Og nu har vi endelig fått kabel-tv-dekodern her i leiligheta! Bli fotball og sport heile døgnet nu =) Æ og Alex ska mekk sammen en kembotippekupong ei helg, og bli RIK! :D Jauda!! Va jo så steika mange kanala nu åsså...i tillegg t Canal+ kanalan, så har vi alt slags kurdisk opplegg, Al-Jazeera, TV1000+++ Jæddæ!! :D

Hadde styremøte med Glimt i Midten i går ja! (Hmz, bør vel skriv referatet snart...) Utenom styret, så møtte det vel opp 4, så vi va altså 8 stk på Three Lions :) 3 stk dro relativt tili, men resten av oss blei faktisk sittanes helt t det stengte :D Det som bare sku vær et par øl etter møtet, blei til en betraktelig større mengde (hint: MasterCard). De siste to timan bestod stort sett av Glimt-synging og dyrking av et voksende Tromsø-hat ;) HÆRLIG!

Ja, da gidd æ ikke skriv mer faktisk. Ska se om æ får heve mæ rundt me det referatet snart i stedet :)

Hej dä! :o)

Dagens tips: Ikke kjøp osteringa...smaka IKKE ostepop!

No comments: