Sunday, October 01, 2006

GRATTIS ME DAGEN, INGUNN OG BRITT!!

Ingunn og Britt har BURSDAAAAG!! :D Britt har i dag, søndag, mens Ingunn bli 23 på mandag. Har dessverre ikke no bilde av dem æ kan legg ut, så æ bli vel nødt t å fortell litt om dem:)

Ingunn møtte æ førr litt over 2 år sia når vi bynte på på BI i Trondheim. Det som æ trudde va ei skikkeli urban bybærte på 25, viste sæ å vær ei gladbudeie på 21 fra Valdres. Ingunn, nesten 2 meter høy og TinTin-sveis, e rett og slett en av mine aller beste venna fra Trondheim, og dæffør får ho jo åsså et (nesten) eget innlegg her på den ærverdige bloggen (har ikke no me det at ho spurte etter det sjøl å gjør;p ) Ho e den naturlige humørspreder, full av pågangsmot og til tider en liten turbo. Litt som Solan Gundersen kan man si!! Ho får til det meste, e glad i pølse og lompe og laga nån tidvis kreative matpakka:) Når det kommer til å dra på fest med Ingunn e vel det no av det lureste man kan gjør. Trur aldri æ har hatt en kjedelig kveld ute eller vært på en dårlig fest når ho e me=) E det dårlig stemning, så gjør Ingunn no me det! Åsså e ho en av de få som e me på Frakken! Ikke bare e me, ho pusha på for å dra me alle andre dit åsså! Herlich :)

Britt e ei lita snelle som endelig kan kryss av førr å vær mellom 30 og 60 ;p Det skulle man ikke tru, så fjåsat ho kan vær til tider:) Ei årntli likanes jente som har mye å far med! Skikkelig "gossin" som Ingunn si, og gjennom de 2 åran æ har kjent ho slutta ho aldri og overrask=) Ikke akkurat no festbrems her heller!;)

Må innrøm at æ savna Ingunn, Britt og hele "reiselivsgjengen" fra Trondheim:) Har mange gode minna fra de siste 2 åran og håpa virkelig vi får til å møtes hele gjengen igjen ved ei seinere anledning!! :)

Det va det æ hadde å si i dag=) Snart kommer Ida på besøk i ei uke, og det ska mildt sagt bli godt å se kjæresten min igjen!! 2 måna e aaaaltfor lenge! :)

Heidåå!

No comments: