Sunday, September 16, 2007

Massachusetts Cannabis Reform Coalition

Gikk borti noe merkelig i the Commons (parken) i dag. De vi trudde var en vanlig punkkonsert viste seg å være en "gjør-cannabis-lovlig"-kampanje. I og for seg greit, men større samling av karakteristiske individer skal man lete lenge etter. For ikke å snakke om hvilken mengde cannabis som ble røyket offentlig! Var som om det var sprayet en søtlig parfume over hele parken :p

Vel vel. Ellers var det baseballkamp i går mellom Boston Red Sox og New York Yankees; de to beste lagene og landets allers største "lokalderby". Er relativt umulig å få billetter til noen av Red Sox-kampene med mindre man blar opp uhørlige summer, og demot Yankees er bare å glemme. Nu vel, baseball er og blir en gørr sport, så vi stakk på pub for å ta del i stemningen :) Kampen ble faktisk litt spennende siden Red Sox ledet 7-2 helt til slutt, men presterte å tape 8-7 =)

Har prøvd å se på baseball ved et par anledninger, men det er sykt kjedelig. Normalt sett finner jeg en viss underholdningsverdi i de fleste idrettsgrener, men baseball klarer det bare ikke. For å beskrive hvor kjedelig det er; tv-kanalen som sender kampene har en egen "bachelor-sending" under kampene, hvor de plukker ut en mannlig tilskuer som får sitte med 3 forskjellige damer i løpet av kampen, og velge en av dem til slutt som han kan ta med på middag. HALLO!! Det er en SPORT vi snakker om!

USA altså...

Men heia Glimt!! Fikk med meg kampen på web-tv i dag =) Gleder meg til neste helg, når Molde skal ydmykes!

No comments: